Cara Daftar Ahli Shaklee Online - 019 337 0569

Assalamualaikum

Anda teringin nak jadi ahli Shaklee tapi malu nak tanya ejen Shaklee? Atau blurr dan nak usha-usha je dulu sebelum jadi ahli Shaklee.

Nah! Entry ni memang sangat sesuai untuk anda. Dijemput dan silalah baca. Kalau tak nak baca pun takpe, boleh call/SMS no ni 019-3379569. Kami akan terangkan terus satu-persatu kepada anda!

Terdapat beberapa cara untuk anda menjadi ahli Shaklee:

1. Call/Whatsapp/SMS ke 019-3379569

Taip DAFTAR AHLI ke 019-3379569. Wakil Pengedar Shaklee Dungun akan memberi maklum balas secepat yang mungkin untuk pertanyaan anda dan akan menguruskan dari A to Z bagi proses pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 



2. Isi Borang Secara Online

Anda boleh mendaftar ahli secara terus dengan hanya mengisi Borang Keahlian Shaklee seperti di pautan ini >>> KLIK SINI.

Setelah selesai mengisi borang tersebut, pihak kami akan memproses permohonan anda dan menghubungi anda secepat yang mungkin.



3. Mendaftar terus dengan Shaklee menerusi pautan pada link ini Shaklee Online Registration.

Menerusi pautan ini, anda akan dihubungkan terus kepada website shaklee dan boleh terus mendaftar sebagai ahli.

Mudah kan nak jadi ahli Shaklee?

Banyak faedah dan kelebihan yang anda akan dapat sekiranya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Tambah-tambah lagi sekiranya anda mendaftar di bawah kumpulan kami, Team SuperStars.

Nak tahu apa kelebihannya? Baca pada entry berikut.